Microgolf - rata

Microgolfrata on rakennettu kiertämään maahan syöksyneen lentävän lautasen ympäri. Peliin kuuluu kaksitoista erilaista rataa. Ratojen vaikeustaso vaihtelee. Peli sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Kioskillamme on tarkemmat ohjeet pelin pelaamiseen sekä pistetaulukko, johon saatte halutessanne laskea jokaisen pelaajan pisteet pelin edetessä. Suosittelemme puumailoja pelin pelaamiseen.

Yhden pelin hinta 2€/hlöPolkuautot

Polkuautot lasten käyttöön. Niillä ajaminen on täysin ilmaista, toivomme vain cruisailun Crazylandissa ilahduttavan lapsia vierailun aikana. 


Rimagolf

Alueelta löydät myös suuren suosion saaneen kesäpelimme rimagolfin. Pelaaminen on täysin ilmaista. Crazyland toivottaa mukavia pelihetkiä kaikille. Pelin voi ostaa omakseen verkkokaupasta tai paikan päältä kioskistamme.

Rimagolf-pelin ostohinta 45€/kpl


Grillikota

Vastikään valmistunut kota on kaikkien vierailijoidemme vapaassa käytössä ympäri vuorokauden. Itsepalveluna toimivassa jääkaapissa on myynnissä makkarapaketteja, mikäli omat eivät sattuneet mukaan. Polttopuut, tulitikut, sinapit ja ketsupit sekä paperi löytyvät kaikki kodasta etukäteen.Seuraa meitä myös: