TOIMITUSTAVAT

Toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat löytyvät tilausta tehdessä. Toimitamme lähetyksiä Postin ja Matkahuollon kautta. Lähetykset ovat seurantakoodinalaisia. Seurantanumerolla asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin.

Ilmoitamme automaattisesti sähköpostilla kun tilaus on lähetetty, maksettu ja kerromme myös Postin tai Matkahuollon seurantakoodin.

Huomioithan

  • Posti säilyttää noutoa tai toimitusta odottavia lähetyksiä seitsemän vuorokautta.
  • Saat tekstiviestin ja sähköpostin kun tilaus on lähetetty tai noudettavissa Crazylandista.
  • Postin palvelunumero on yksityisille 0200 71000 (pvm, mpm) ja yrityksille 0200 77000 (pvm, mpm).


Nouto

Tilaa netin kautta ja nouda Crazylandista sen aukioloaikoina tai sopimuksen mukaisesti ilman toimituskuluja. Noudettavan tilauksen voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai laskutuksella. Lisätietoa noudosta: tilaukset@crazyland.fi tai puh: 0400494543


Posti

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään Postissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus lähetetään sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella.

Seuraa paketin kulkua täältä

Matkahuolto

Tilaus toimitetaan lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Pakettia säilytetään pakettipisteessä ja pakettiautomaatissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus ja mahdollinen pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla. Matkahuollon paketit voit noutaa yli 1100 pakettipisteestä ja automaatista ympäri Suomea (nouto pisteinä toimivat mm. Matkahuollot, K-Marketit, R-kioskit sekä monet muut Matkahuollon pakettipisteet).

Seuraa paketin kulkua täältäSeuraa meitä myös