CRAZYLAND

Crazyland on Nivalan Maliskylällä sijaitseva elämyspuisto. Alueella vierailusta ei peritä pääsymaksua ja käymään saa tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Crazylandin varsinainen tarina alkaa vuodesta 2015. Silloin alueelle ilmestyi lentokone, joka yllättäin paljastuikin liian suureksi hankinnaksi omaa pihaa koristamaan. Pelkkää konetta varten jouduttiin vuokraamaan viereinen pelto, jota koristi pian myös kiitorata ja lennonjohtotorni. Ajan saatossa alueelle alkoi ilmestyi myös muita toinen toistaan erikoisempia nähtävyyksia, kuten itse rakennettuja tykkijäljitelmiä, Charlie Chaplin sekä myös ensimmäinen jättiprojekti Saturn V -kantoraketti.

Itse nimi "Crazyland" muodostui varhaisessa vaiheessa. Aluksi puistoa kutsuttiin Puuhamaaksi, mutta se muistutti liikaa lasten leikkikenttää ja oli toki myös jo toisen yrityksen käytössä. Nimi haluttiin kansainvälistää ja toivottiin sen olevan uskottavakin. Sanoja pyörittelemällä eräänä iltana muodostui sanoista "hullu" ja "maa" sopiva yhdistelmä, ja niin syntyi nyt jo meille kovin tuttu ja monin tavoin teemaan sopiva nimi Crazyland.

Ajan saatossa elämyspuiston luominen on jatkunut kovaa vauhtia. On syntynyt Titanic, kertynyt useampi vanha auto, tehty epäonnistunut pakkolasku, saatu vieraita avaruudesta sekä myös tuotu pala Pariisia Pohjois-Pohjanmaalle. Toinen toistaan villimpiä ideoita syntyy koko ajan ja maapinta-alaa onkin laajennettu uusia projekteja varten jo rutkasti.

Toivomme jokaisen vierailijan nauttivan vierailustaan ja luovan oman ajatuksen teoksista sekä Crazylandista kokonaisuudessaan. Taidetta on monenmoista, ja tämä on meidän näkemyksemme sen luomisesta. Tavoitteemme on luoda iloa ja viihdyttää mahdollisimman montaa ihmistä sekä tuoda siinä sivussa myös pientä kyläpahastamme maailmankartalle.

Nähdään Crazylandissa!Ota meihin yhteyttä

Crazyland
Makkaratie 1311, 85640 Nivala

Puhelinnumero
0400-494543

Sähköposti
info@crazyland.fi

Seuraa meitä myös: