Tulevat tapahtumat 2022:

Massiivinen megaviikonloppu Crazylandissa 13.-14.8. ‚ú®ūüí•

Elokuun puolessa välissä Crazylandissa koetaan vauhdikkaita tilanteita, naurua ja taian huumaa, kun järjestämme tähän mennessä suurimman tapahtumamme koskaan! Tätä et halua jättää väliin!

Tapahtumassa mukana :

SIRKUS T√ĄHTI ‚ú®

Suomalainen Sirkus Tähti kiertää maata tänäkin vuonna uudistuneen, maagisen shownsa voimin. On ilo ja kunnia saada heidät vieraaksi myös pienelle Nivalan sivukylällemme - ja vielä Crazylandin kentälle! Heidän kaksituntinen esityksensä sisältää muun muassa ilma-akrobatiaa, taidokasta temppuilua tulella, hauskan klovnin sekä monia muita uskomattomia esityksiä. Show ei jätä ketään kylmäksi, ja ohjelmasta nauttivat taatusti niin lapset kuin aikuisetkin.

Viikonloppumme huipentuu Sirkus T√§hden esitykseen 14. elokuuta klo 16 alkaen. Liput myynniss√§ nyt osoitteessa ticketmaster.fi tai ennakkoon kioskista hintaan 26‚ā¨/aikuiset ja 21.50‚ā¨/lapset. Kioskista lipun ostavalle munkkikahvit kaupan p√§√§lle! (Lippuja myynniss√§ rajoitettu m√§√§r√§)

P√Ą√ĄT√ĄHUIMAAVA LENTON√ĄYT√ĖS ‚úąÔłŹ

"Lentävä Haukka" vierailee Crazylandissa 13. ja 14.8. klo 13 (molempina päivinä). Kylmäpäistä lentäjää eivät vauhti tai vaaralliset tilanteet hetkauta hänen liitäessään haukan tavoin Crazylandin yllä. Sään salliessa "Haukka" myös laskeutuu Crazylandiin kentän pituutta uhmaten. Tähän ei moni lentäjä kykene!

POMPPULINNOJEN MEGAVIIKONLOPPUūüĒ•

Meillä on koko viikonlopun ajan pomppufiilis! Kentällä lapsia viihdyttää jopa KAHDEKSAN erilaista ja erikokoista pomppulinnaa! Tilaa siis löytyy monen ikäiselle pomppijalle.

P√§√§symaksu linnoihin 3‚ā¨/pomppija.

ROMUKAUPPIAS MARKUS KUOTESAHO ‚≠ź

Lauantaina 13.8. klo 11 eteenpäin saamme toivottaa vieraaksemme romukauppiaana, tv-esiintyjänä sekä Siikajoen kunnanvaltuutettuna tunnetun Markus Kuotesahon. Hän on tullut kansalle tutuksi muun muassa lyhytdokumentista "Minun tieni, perkele" sekä ohjelmistaan "Markus vs. maailma" ja "Markus vastaan kansa". Tervetuloa tapaamaan ja jututtamaan räväkkää siikajokelaista!

AMERIKKALAINEN AUTOKALUSTO ūüöõ

Sirkus tuo näyttävän kalustonsa matkassa näytille myös amerikkalaista autokauneutta. Mukana heillä on todellinen helmi: aito ja alkuperäinen Kenworth W900L Limited Edition -rekka elokuvasta 007 - License to Kill. Bond-fanien kannattaa siis suunnata paikanpäälle vain jo tämän takia!

Amerikan autot nähtävissä Crazylandissa koko viikonlopun ajan.

PONIAJELU ūüźī

Hellyttävä Emma-poni kyyditsee perheen pienimpiä Crazylandissa koko viikonlopun ajan.

TUOHITAIDE ūüíć

Paikallinen tuohitaiteilija saapuu Crazylandiin sunnuntaina 14.8. Päivän aikana hän valmistaa lapsille omia tuohisormuksia, jotka lapset saavat ottaa mukaansa muistoksi päivästä.

SEK√Ą PALJON MUUTA!

Ilmoitamme muista yksityiskohdista ja lisäohjelmasta vielä tapahtuman lähestyessä.

Olisiko sinulla hyvä idea tapahtumalle? Ota yhteyttä!


Menneet tapahtumat:

19.12.2021 Eiffeltornin ensimmäinen vuosijuhla

31.07.2021 Jokihovin PeltoCruising 2021 välipysäkkinään Crazyland

17.07.2021 Seven Flames -moottoripyöräkerhon vierailu Crazylandissa

03.07.2021 Perinteinen niittopäivä sekä eläinvieraita

09.06.2021 Harley Davidson Club Finland Chapter 10 - vierailu Crazylandissa

13.05.2021 Lentäjä Juha Kivelän ilmailunäytös

08-09.07.2020: Taikuri Herra Koskinen ja massiivinen pomppulinna tapahtuma

27-28.07.2019 Taikuri Peter Daniels - Taikashow ja kirppistely päivä


Seuraa meitä myös